om jessing

Hvem
vi er.

 

Jessing A/S er en de førende producenter af park- og byrumsmøbler til offentlige og private uderum i Danmark. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen og er samtidig en moderne virksomhed med stærke kompetencer inden for udvikling og produktion af bænke, plinte, bord/bænkesæt, affaldskurve og cykelstativer i høj håndværksmæssig kvalitet. Hver dag leverer vi til kommuner, kirkegårde og et væld af institutioner i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, fra egen produktion i Vildbjerg ved Herning.

Den danske designkultur er stærkt forankret i vores DNA. Når vi skaber nyt, sker det derfor altid med respekt for tradition. Godt design er tidløst og formår at forene form og funktion. Vi arbejder derfor altid målrettet på at forenkle vores møblers design ned til mindste detalje. Det er vigtigt for kvaliteten af det endelige møbel og dets levetid.

Med udgangspunkt i nordisk design og godt håndværk udvikler, designer og producerer vi brugervenligt byrumsinventar med fokus på kvalitet, holdbarhed og miljø. Vi samarbejder med både arkitekter og designere om at skabe løsninger, der har den størst mulige værdi i byrummet. Det sikrer dig en samarbejdspartner med stor erfaring og brede kompetencer. Samtidig vælger vi vores materialer med stor omhu. Både for at sikre en god kvalitet og holdbarhed men også for at passe på miljøet. Vi bruger derfor kun certificeret hårdttræ i højeste kvalitet, så du er sikret produkter, der holder i flere årtier.

Uanset hvilket produkt eller løsning, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine idéer og tanker – uanset dit projekts størrelse.

Jessing
Den Grønne Rute
Den Grønne Rute
Den Grønne Rute
Den Grønne Rute
Den Grønne Rute
Den Grønne Rute
Ikon
Dansk kvalitet, design
og produktion
Ikon
Lang levetid og minimal vedligeholdelse
Ikon
Mange års erfaring, så du altid er i trygge hænder

Telefontider

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00

Kontakt

Telefon

Email

Adresse

Hjejlevej 10

7480 Vildbjerg