Byfornyelse

Svenstrup

Projekt

Svenstrup i Nordjylland skulle gennemgå en større byfornyelse.

Visionen for projektet var at give byen et mere urbant udtryk og gøre bymidten til et mere attraktivt bymæssigt centrum. Byen, som er en af de største oplandsbyer i Aalborg kommune, var i vækst, men Svenstrups bymidte fremstod med et anonymt og slidt forstadspræg. Borgerne havde derfor en dialog om, hvad der skulle til for at forvandle bymidten til dette mere attraktive centrum.

Dette indebar blandt andet:
• Forskønnelse af Hobrovej, som kunne give byen et nyt ansigtsløft
• Mere attraktive pladser og gaderum med mulighed for et attraktivt byliv
• Mere tydelig forbindelse til Guldbækken og det store ålandskab

Projektet gik herefter i luften.

BUUS A/S har stået for anlæggelse af udearealerne.

Jessing A/S har leveret bænke, affaldsbeholdere og fortællerskulpturer med indbygget lys.

Velkommen til vores referencesektion, hvor vi stolt deler historierne om vores succesfulde leverancer af byrumsinventar. Gennem årene har vores kvalitetsprodukter fundet deres vej til en bred vifte af projekter, fra pulserende bycentre og parker, til kommercielle områder og boligkvarterer.

Vores referencer fortæller historierne om vellykkede transformationer af byrum, hvor vores byrumsinventar har spillet en afgørende rolle i at skabe atmosfære og funktionalitet. Fra at skabe hyggelige rekreative områder i parker til at levere praktiske og æstetiske løsninger til travle kommercielle områder, har vores produkter været en central del af mange spændende projekter.

Disse tjener også som bevis på vores engagement i at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende byrum. Se, hvordan vores moderne bænke og plinte, praktiske affaldsbeholdere og innovative skræddersyede løsninger har forbedret både funktionalitet og skønhed i forskellige miljøer.

Udforsk vores referencer for at finde inspiration til dit eget projekt. Vi er dedikerede til at levere byrumsinventar, der ikke kun opfylder, men også overstiger forventningerne. Lad vores referencer guide dig i at skabe unikke og indbydende byrum, der skiller sig ud for deres stil, holdbarhed og funktionalitet.

Telefontider

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00

Kontakt

Telefon

Email

Adresse

Hjejlevej 10

7480 Vildbjerg