Hvinningdal Kirke

Silkeborg

Projekt

Hvinningdal Kirke er bygget af arkitektfirmaet Friis & Moltke, med Møller&Grønborg A/S (som i dag hedder LYTT Architecture A/S) og hamiconsult A/S som underrådgivere.

Kirken blev indviet ved en festgudstjeneste den 30. oktober 2022.

Kirkerummet, som er selve hovedrummet i bygningen, kan rumme 200-300 mennesker. Med en udvidelse af foyerarealet, kan dette stige til 400-500 mennesker inde i kirken.

Ud over dette store rum, er der også undervisningslokaler, dåbsværelse, præsteværelse, personalerum, depotrum, værksted, teknikrum og klokketårn. Selve klokketårnet er del af selve bygningsmassen og dermed en integreret del af kirken.

Udenfor er der anlagt en større udsigtsplads. Her er der plads til udendørs vielser og gudstjenester. Alt i alt et imponerende bygningsværk.

BUUS A/S har leveret anlægsarbejdet, samt udendørs inventar.

Jessing A/S har leveret bænke, plinte, bedafgrænsning og bålfad til dette projekt.

Velkommen til vores referencesektion, hvor vi stolt deler historierne om vores succesfulde leverancer af byrumsinventar. Gennem årene har vores kvalitetsprodukter fundet deres vej til en bred vifte af projekter, fra pulserende bycentre og parker, til kommercielle områder og boligkvarterer.

Vores referencer fortæller historierne om vellykkede transformationer af byrum, hvor vores byrumsinventar har spillet en afgørende rolle i at skabe atmosfære og funktionalitet. Fra at skabe hyggelige rekreative områder i parker til at levere praktiske og æstetiske løsninger til travle kommercielle områder, har vores produkter været en central del af mange spændende projekter.

Disse tjener også som bevis på vores engagement i at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende byrum. Se, hvordan vores moderne bænke og plinte, praktiske affaldsbeholdere og innovative skræddersyede løsninger har forbedret både funktionalitet og skønhed i forskellige miljøer.

Udforsk vores referencer for at finde inspiration til dit eget projekt. Vi er dedikerede til at levere byrumsinventar, der ikke kun opfylder, men også overstiger forventningerne. Lad vores referencer guide dig i at skabe unikke og indbydende byrum, der skiller sig ud for deres stil, holdbarhed og funktionalitet.

Telefontider

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00

Kontakt

Telefon

Email

Adresse

Hjejlevej 10

7480 Vildbjerg