Arresøhave

Risskov

Projekt

På Arresøvej i Risskov ligger flere nye lejlighedskomplekser.

Et af disse hedder Arresøhave. Her er moderne lejeboliger på 33-107 m2, med 1-4 værelser. Arresøhave henvender sig primært til studerende eller nyuddannede, som er på vej ud på arbejdsmarkedet.

Arresøhave er udviklet af arkitekthuset Aart Architects. Deres vision var at skabe et boligområde med fornemmelsen af at bo i en lille by, hvor fællesskabet og det livlige bymiljø er i fokus. Konstruktionerne reduceres gradvist mod sydvest, og designet tilpasses solens bevægelse over himlen. Dette skaber ideelle omgivelser for udendørsophold både på jordniveau og tagterrasser, og sikrer samtidig et behageligt lysindfald i lejligheder, på tagterrasser og i de grønne gårdrum.

BUUS A/S har blandt andet anlagt udearealerne.

Jessing A/S har leveret bænke og plantekummer, med dertilhørende påbyggede plinte, til projektet.

Velkommen til vores referencesektion, hvor vi stolt deler historierne om vores succesfulde leverancer af byrumsinventar. Gennem årene har vores kvalitetsprodukter fundet deres vej til en bred vifte af projekter, fra pulserende bycentre og parker, til kommercielle områder og boligkvarterer.

Vores referencer fortæller historierne om vellykkede transformationer af byrum, hvor vores byrumsinventar har spillet en afgørende rolle i at skabe atmosfære og funktionalitet. Fra at skabe hyggelige rekreative områder i parker til at levere praktiske og æstetiske løsninger til travle kommercielle områder, har vores produkter været en central del af mange spændende projekter.

Disse tjener også som bevis på vores engagement i at skabe funktionelle og æstetisk tiltalende byrum. Se, hvordan vores moderne bænke og plinte, praktiske affaldsbeholdere og innovative skræddersyede løsninger har forbedret både funktionalitet og skønhed i forskellige miljøer.

Udforsk vores referencer for at finde inspiration til dit eget projekt. Vi er dedikerede til at levere byrumsinventar, der ikke kun opfylder, men også overstiger forventningerne. Lad vores referencer guide dig i at skabe unikke og indbydende byrum, der skiller sig ud for deres stil, holdbarhed og funktionalitet.

Telefontider

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00

Fredag

07.30 – 14.00

Kontakt

Telefon

Email

Adresse

Hjejlevej 10

7480 Vildbjerg